• by: Editiepajot
  • January 24th, 2017
  • Category:

Service residentie Beauprez wint Unizo Business Award


Dit jaar was het Stefaan Premereur van de service residenties Beauprez uit Grimminge die de award in de wacht sleepte. Op de tweede plaats eindigde Tequilla ’s beef & burgerhouse uit de Grotestraat in Geraardsbergen.

Maandag was er in de showroom van garage Antoine de traditionele nieuwjaarsreceptie voor de ondernemers uit Geraardsbergen en omstreken, georganiseerd door het lokale Unizo bestuur. Dit jaar werden ook de lokale streekbieren in de kijker gezet want tijdens het gebeuren konden de genodigden genieten van Spartacus, Ghulden Cop of Muurken.
 
Als eregast was het Karl Verlinden, voorzitter Unizo die vanuit het  “verre” Kontich naar Geraardsbergen kwam afgezakt.
 
Na de verwelkoming en speeches door  Unizo secretaris Rudy Frederic, plaatselijk voorzitter Katty Carion en nationaal voorzitter Karl Verlinden werd de avond verder gezet  met de uitreiking van de Unizo Business Award.
 
Deze trofee, in het leven geroepen door Luc Bal,  wordt toegekend diegene die zijn of haar zaak tijdens de Business Award wedstrijd het best weet te promoten en zo de meeste stemmen verzamelt.
 
Dit jaar was het Stefaan Premereur van de service residenties Beauprez  uit Grimminge  die de award in de wacht sleepte.  Op de tweede plaats eindigde Tequilla ’s beef & burgerhouse uit de Grotestraat in Geraardsbergen.
 
Voor de muzikale noot tijdens het Unizo gebeuren zorgde de GPS band van Gino Franceus  en Peter Buekens.

contact

stefaan.premereur@telenet.be
0475 83 31 34

social media