EPC

stefaan premereur

Zorgstrateeg • Energiedeskundige • Management

Elke mens verdient een gelijke kans.

Leer meer over de pijlers

Zorgstrateeg

De huisvesting voor senioren, alsook zorgbehoevende senioren kan veel beter, en meer nog moet financieel voor iedereen toegankelijk zijn! We zijn er zeker van dat dit mogelijk is en dan nog zonder de kosten door te schuiven naar de maatschappij zoals nu op grote schaal gebeurt in de ouderenzorg.

Met Beauprez Service Residenties bewijzen wij al 27 jaar dat het anders kan! We bieden met Beauprez Service Residenties een thuis voor zowel valide als minder valide bejaarden, waarbij we steeds zorg op maat verlenen al naargelang de behoefte van de inwoner.

Energiedeskundige

Voor de ondernemers zet ik me reeds vele jaren in met raad en daad. Starters helpen zodat zij niet in de veel gemaakte valkuilen van het ondernemerschap trappen is mijn ambitie. Ook mijn collega ondernemers uit het BNI De Muur Chapter van Geraardsbergen kunnen dat zeker beamen.

Via politieke weg kan ik ook deze mensen meer en beter ondersteunen en helpen, daar ikzelf, reeds 24 jaar ondernemer in Geraardsbergen als geen ander weet wat leeft bij de zelfstandigen.

Management

De inzet van het stad de laatste jaren om via verschillende kanalen kansengroepen aan werk te helpen via integratietrajecten, taalstages, voortrajecten, tewerkstelling via art 60, tewerkstelling van mensen met beperkingen en langdurig werklozen, ... Als werkgever hebben we de laatste jaren gevoeld dat hier aan gewerkt is, dit moet zeker worden doorgezet en opgedreven. Wat goed is kan altijd beter en moet evolueren, we moeten voorbeeld nemen aan de steden die op verschillende vlakken beter doen, alsook leren uit de fouten die andere gemeentes en steden maken.

Er zijn veel plaatsen in Geraardsbergen met speciale betekenissen voor mij, dat kan ook niet anders als je hier al 46 jaar leeft, woont en werkt. De Muur heeft in het sportgebeuren en toerisme een internationale bekendheid verworven, zo hebben we ook het oudste Manneken Pis, Het Krakelingenfeest, onze mattentaarten en nog veel meer evenementen en idyllische plekjes met speciale betekenissen voor iedere bewoners van de 16 deelgemeenten die Geraardsbergen telt.

contact

stefaan.premereur@telenet.be
0475 83 31 34

social media